10.07.13

Obložený chléb s čedarem a vepřovým masem

Naprosto bezkonkurenční recept na obložený chléb od Martina Škody. Kombinace smažené cibulky, vepřového, čedaru a dijonské hořčice vás vynese do nebes. Navíc je toto jídlo super-rychlé, což se dnes hodí - s mým Vojtou se chystáme do letního kina na Někdo to rád horké. Dva chleby nám dokonce zbyly, a tak jsem je nechala našim až se vrátí domů.

Obložený chléb s čedarem a vepřovým

4 menší plátky vepřové kýty, plece nebo pečeně
4 velké krajíce chleba
4 plátky čedaru
1 střední cibule
olivový olej
sůl
pepř
dijonská hořčice a majonéza dle chuti



Cibuli oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka a na dvou lžících olivového oleje osmažíme dozlatova. Plátky vepřového naklepeme, osolíme a opepříme a osmažíme na třech lžících olivového oleje.


Plátky chleba potřeme dijonskou hořčicí a majonézou, navrch položíme plátek čedaru a dáme na pár minut zapéct do trouby. Poté je obložíme nakrájeným vepřovým a posypeme osmaženou cibulkou.


Žádné komentáře:

Okomentovat